Tomáš Braverman

Ten najvyšší (CEO Heureka.cz)
Právoplatným Heurečanom sa Tomáš stal v polovici roku 2013. Zo svojej pozície Najvyššieho sa stará o hladký chod celej Heureky a jeho hlavným cieľom je Heureku naďalej strategicky rozvíjať a posilňovať jej pozíciu jednotky na trhu.

Pred svojim nástupom pôsobil a zbieral potrebné skúsenosti v oblasti e-commerce na pozícii Šéfa pre zahraničie v spoločnosti Internet Retail, ktorá prevádzkuje internetové obchody ako napríklad Kasa.cz, Hej.sk atď.

Keď práve nevelí Tomáš v Heureke, snaží sa veliť v kuchyni, aktívne športuje alebo si vychutnáva dobré jedlo. Pri týchto aktivitách mu robí spoločnosť jeho úžasná rodina.

Marek Beniak

Šéf vývojárov (Development Director)
Marek nastúpil do Heureky koncom leta roku 2012. Komplexnej koordinácie vývojových metodík na Heureke sa chopil v januári roku 2014 a stal sa šéfom oddelenia vývoja. Vo svojom poslaní šírenia agilných metodík pokračuje s nadšením jemu vlastným.

Vo voľnom čase posúva hranice svojich kulinárskych zručností, čokoládové sušienky z jeho kuchyne sa stali povestnými a netají sa láskou ku káve.

Daniel Blažek

Hlavný markeťák (Marketing Director)
Na pozícii marketingového riaditeľa nastúpil Dano v septembri 2014 a je zodpovedný za propagáciu a komunikáciu, ktorá má podporovať kontinuálny rast Heureky. Pred príchodom do Heureky pôsobil na marketingových pozíciách v mediálnej skupine Mafra a v Seznam.cz.

Dano je dušou športovec, okrem basketbalu, ktorý hrá závodne, sa venuje v podstate všetkým športom. Okrem toho je náplňou jeho voľného času tiež francúzsky buldoček Lola.

Alexandra Čermáková

Riaditeľka kvalitného obsahu Heureky (Content Director)
Alex pracuje pre Heureku od jej samotného začiatku, v kanceláriách ju stretávame už siedmy rok. Stála pri zrode Contentového oddelenia a produktový katalóg pre ňu predstavuje ďalšie dieťatko.

Predtým zbierala jazykové skúsenosti v írskom Corku a potom pracovala ako manažér projektu pre Európsky sociálny fond.

Miluje anglický humor, škandinávsku kinematografiu, absurdné drámy a Janis Joplin. Jej veľký koníček sú nové technológie, cestovanie, varenie a rodina.

Jan Kriegel

Vedúci Košíkárov (Customer Support Director)
Honza pracuje v Heureke od roku 2012 a pôvodne sa z pozície Account Managera pre VIP e-shopy posunul na pozíciu Customer Service Directora. Honza má na starosti obchodný model Heureka Košíku a tiež zákaznícku podporu vrátane call centra.

Pred Heurekou pracoval mimo iného ako Account Manager v spoločnosti zaoberajúcej sa ERP systémom SAP, alebo ako Obchodný manažér vo firme na výrobu BIO nafty.

Mimo pracovnej doby si rád zahrá na bicie v pop-rockovej kapele, rád si zabehá v prírode alebo pozrie dobrý film.

Martin Slavík

Najvyšší produkťák (Product Director)
Do Heureky nastúpil Martin začiatkom roku 2013 na pozíciu šéfa produktového oddelenia ako pre Českú aj Slovenskú republiku. So svojim tímom udáva smer a rozvíja celú službu tak, aby čo najlepšie reflektovala potreby zákazníkov. Jeho profesným cieľom je robiť najlepšie e-commerce služby na česko-slovenskom internete.

Martin vyštudoval obor Nové média na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej a pred nástupom do Heureky čerpal zručnosti napríklad na pozícii Produktového manažéra v Sezname.

Vo svojom voľnom čase sa venuje hraniu strategických hier, Krav Mage či cestovaniu. Miluje nové technológie a rád sa necháva inspirovať šikovnejšími kamarátmi pri pive.

Viktor Tecl

Riaditeľ obchoďákov (Sales Director)
Viktor pôsobí ako člen Heureky od roku 2012, už predtým však s Heurekou úzko spolupracoval počas vedenia AdMarketu, ktorý pôsobil ako mediálne zastupiteľstvo serverov zo skupiny Allegro Group, vrátane Heureky. V Heureke pracuje na pozícii šéfa obchodného oddelenia, kde má na starosti všetko, čo sa týka predaja online reklamy, ProductADS a spolupráce s najväčšími e-shopmi v Českej a Slovenskej republike vrátane obchodnej spolupráce s ďalšími významnými partnermi Heureky.

Svoje skúsenosti zbieral ako v menších a stredných firmách (napríklad Radio Vox, Vltava-Labe Press, Bison a Rose, Dorland), tak aj v nadnárodnej korporácii (TO2).

Vo svojom voľnom čase Viktor rád športuje, prevezie sa na motorke alebo len tak relaxuje, napríklad pri dobrej hudbe.

Pavla Tomsová

PR and Operations Director (Šéfka PíáRka a prevádzky)

V Heureke Pavla pôsobí od júna 2014, šéfkou oddelenia PR a Operations sa stala v januári 2016. Spolu so svojimi tímami sa stará o nábor nováčikov a o to, aby sa existujúci Heurečani mali dobre a všetko fungovalo. Okrem toho tiež zaštiťuje komunikáciu a komunikačnú stratégiu celej Heureky. Cenné skúsenosti Pavla načerpala napríklad v Nokii, kde šesť rokov pôsobila ako marketingová riaditeľka pre Českú a slovenskú republiku.

Pavla miluje bike a voľné chvíle trávi v sedle. Okrem toho rada ochutná a ocení dobré víno, nie nadarmo je sommeliérkou. Veľa cestuje a je tak trochu blázon do technológii.

... a my jsme Heureka!