Sme najväčší cenový porovnávač a nákupný radca v Európe. Pomáhame miliónom používateľov nakupovať online - výhodne, rýchlo a jednoducho – zjednodušene s prehľadom.

Prepojujeme našich obchodných partnerov so zákazníkmi nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Už niesme len Heureka, ale od roku 2019 sa z nás vďaka vzniku nového obchodného subjektu stala medzinárodná spoločnosť Heureka Group.

Čo je Heureka Group Prehrať
krajín, v ktorých môžete predávať
miliónov používateľov mesačne
tisíc e-shopov v našej sieti

V ktorých krajinách s námi môžete predávať?

Všetci spoločne vytvárame najväčší prepojený katalóg produktov na európskom trhu online nakupovania.

naša vízia

Kľúčovým poslaním Heureka Group je prepájať značky a e-shopy so zákazníkmi. Pre čo najefektívnejšie prepojenie e-shopov a zdieľanie parametrov produktov, recenzií a dokonca aj galérií sme začali vyvíjať jednu platformu, ktorá bude fungovať naprieč regiónom CEE. Náš cieľ je jednoduchý: stať sa najväčším nákupným poradcom s najširším katalógom produktov na jednom mieste. Jedna platforma, na ktorej pracujeme, tiež uľahčí e-shopom expanziu v rámci regiónu CEE bez potreby lokalizácie samotného e-shopu.

Platforma tiež zjednoduší e-shopom akékoľvek ďalšie akvizície. Nielen vďaka pokrytiu regiónu CEE dokážeme a budeme môcť e-shopom poskytovať dôležité dáta, analýzy a podporu pre ich obchodné rozhodnutia. Všetky naše stránky využijeme aj na to, aby sme značkám a ďalším partnerom pomohli osloviť a zacieliť na tých správnych používateľov v celom regióne, a zároveň im poskytneme maximálnu podporu akýmkoľvek mysliteľným spôsobom.

ľudia stojaci za heureka!group

David Chmelar

David Chmelař
CEO Heureka Group

David je generálnym riaditeľom spoločnosti Heureka od septembra 2023. David bol spoluzakladateľom a spoluriaditeľom platformy iPrice, platformy na porovnávanie cien v juhovýchodnej Ázii a Austrálii. Do spoločnosti Heureka nastupuje s víziou využiť jej pozíciu v oblasti online porovnávania cien v deviatich krajinách na ďalšie posilnenie úlohy spoločnosti v oblasti e-commerce v strednej a východnej Európe.

Michal Vodák
Chief Operations Officer

Michal Vodák začal v Heureke pôsobiť od leta 2018. Jeho hlavným cieľom je prepojovať trhy, na ktorých skupina pôsobí, pokiaľ ide o know-how. Jeho cieľom je tiež využívať nové technológie a implementovať to najlepšie, co môžeme z vlastných skúseností ponúknuť našim zahraničným partnerom.

Lukáš Putna
Chief Technology Officer

Členom vedenia Heureky sa Lukáš stal v júli 2017. Od začiatku jeho pôsobenia sa Lukáš snaží zjednotiť technologický smer s produktovou víziou Heureky. Je veľkým zástancom agilných metodík s veľkým dôrazom na samostatné vývojové tímy. Lukašovou hlavnou úlohou je vybudovať s tímom vývojárov jednu platformu v prospech celej skupiny.

Luboš Kratochvíl
Chief Financial Officer

Ako najvyšší krotiteľ financií nastúpil Luboš do Heureky v máji 2023. Jeho hlavnou úlohou je podporovať stratégiu rastu spoločnosti a nastaviť efektívnu komunikáciu v rámci vedenia skupiny, s akcionármi a s ostatnými oddeleniami skupiny.

Marek Grynhoff
Chief Product Officer

V čele produktu je Marek od februára 2018. Na starosti má produktovú stratégiu a vedenie celého tímu. Marek je zástancom agilných metodík, preto v Heureke namiesto neflexibilných roadmap pomohol zaviesť riadenie cez OKR. Miesto veľkých projektov presadzuje rozvoj produktov krok za krokom s priebežným overovaním, či úpravy, ktoré sa vykonávajú, majú pre zákazníkov zmysel a úžitok.

Martina Chloupková
Group HR Director

Ako hlava celého HR oddelenia Heureka Group nastúpila Martina v júli 2021. Jej hlavným cieľom je samozrejme podpora náboru, veľkou výzvou je potom nástup viac ako 110 nových kolegov a kolegýň. Dôležitý je pre Martinu tiež rozvoj aktivít a spoluvytváranie prostredia pre prácu naprieč medzinárodnými tímami, spájanie jednotlivých kultúr, hodnôt a princípov chovania.

Michal Buzek
BI Director

Michal nastúpil do Heureky v októbri 2017. Dáta sú všade a neoddeliteľnou súčasťou úspešných biznisov je ppredovšetkým správna analýza a interpretácia. Michalov tím preto pomáha všetkým oddeleniam naprieč Heurekou so správnym rozhodovaním tak, aby všetko malo pozitívny vplyv na koncových zákazníkov aj e‑shopy využívajúce e-commerce platformu Heureka.

Jan Mayer
Managing Director of CZ/SK

Ako Managing Director pre českú a slovenskú Heureku pôsobí Honza od júla 2021. Zo svojej pozície Honza na lokálnych trhoch dohliada na rozvoj kľúčovej oblasti celého customer success, starostlivosti o VIP klientov a významných obchodných partnerov. Prioritou bude aj ďalšie skvalitňovanie obsahu na Heureke v B2B aj B2C sfére alebo vylepšovanie katalógu.

David Čreslovnik
Managing Director of SLO/HR/BA/RS

Od roku 2019 pôsobí David ako Managing Director celého Adriatics, kam okrem slovinského Ceneje patrí chorvátske Jeftinije.hr, srbské Idealno.rs a bosenské Idealno.ba. Medzi kolegami je známy ako silný zástanca princípu „vedenia príkladom“ a má výnimočné analytické schopnosti. Jeho veľkou vášňou sú najmodernejšie technológie a veľká túžba implementovať ich do podnikových procesov.

András Szták

Managing Director of HU/RO/BG

...

tlačové správy

Slováci suchému februáru veľmi neholdujú. Predaj alkoholu nezaznamenal pokles

12. 03. 2024

Iniciatíva Suchý február je možnosť dať si odstup od alkoholu. Na Slovensku sa však na internetovom predaji alkoholu neprejavuje. Štruktúra online predaja alkoholu je identická s predajom v …

Poznáme najpopulárnejšie produkty kupované online. Mobilný telefón prekvapil

01. 03. 2024

Výsledky súťaže ProduktRoku 2023, ktorú Heureka už tradične vyhlasuje, sú známe. Nie je postavená na hlasovaní Slovákov, o popularite produktov rozhodujú reálne dáta záujmu spotrebiteľov.

Aké hračky najviac nakupujú Slováci, Česi, Maďari či Chorváti online?

27. 02. 2024

Na internete dnes kupujeme už takmer všetko a online predaj sa čoraz viac podobá nakupovaniu v kamenných predajniach. Tento raz sme pre vás vybrali špecifický segment detských hračiek s …